Uniek Huidverzorging
Henriette R. Holstlaan 3
5216 SK ’s Hertogenbosch
Tel: 06 451 702 04
info@uniekhuidverzorging.nl

Bruidsmake-up

Omdat je op de dag van je bruiloft zo min mogelijk stress wilt hebben. Maakt Uniek Huidverzorging het makkelijk voor je als het gaat om de make-up. Eerst kom je een keer naar de salon. Zodat we uitgebreid kunnen kijken wat je wilt, en misschien ook om alles bij te werken. Denk bijvoorbeeld aan wenkbrauwen, meeeters, haartjes op de bovenlip etcetera.

Dan kunnen we samen gaan kijken naar de make-up. Als alles naar wens is, kom ik op "de grote dag" bij je thuis en brengen we nog eens de make-up aan die we samen uitgezocht hebben. Dus geen gestress en gehaast… gewoon bij jou thuis!

Ik gebruik de producten van Lookx make-up, waarover hieronder meer.

Lookx make-up

Lookx is een Italiaans merk, maar is helemaal afgestemd op de eisen van de Nederlandse vrouw. Lookx make-up staat voor innovatie, exclusiviteit, is hypoallergeen en dierproef vrij. Het complete, compacte assortiment biedt vele mogelijkheden en is toegankelijk voor iedere vrouw.

De trendcollecties zijn opvallend en eigenwijs en bevatten speciale ingrediënten. Het streven is de ingrediënten en pigmenten zo zacht mogelijk te laten zijn voor de huid. Enkele ingrediënten zijn bijvoorbeeld:

  • Micro zijdenpigmenten
    Dit zijn microscopisch kleine pareltjes. Deze luxe pareltjes geven de huid een prachtige glans en schittering. Doordat deze micropigmenten zo fijn zijn heeft Looks ze niet alleen verwerkt in haar oog schaduw en lipstick maar ook in haar powder, bronzer en pencils.
  • Nylon-12 extract
    Door nylon 12 blijft de make-up lang prachtig zitten.
  • Vitamines en moisturizers
    Alle producten van Lookx bevatten vitamines en moisturizers. In de lipstick zit bijv vitamine A en E en een zachte moisturizer, waardoor de lippen niet uitdrogen.