Uniek Huidverzorging
Henriette R. Holstlaan 3
5216 SK ’s Hertogenbosch
Tel: 06 451 702 04
info@uniekhuidverzorging.nl

Scheren… Wat is jouw techniek?

Het is dan wel één van de belangrijkste stappen die je als man neemt voor een verzorgd uiterlijk, maar het is een behoorlijke aanslag op je huid. Het lijkt routine en onschuldig, maar het vergt een flinke aandacht.

Daarom hier een paar tips om het scheren makkelijker en comfortabeler te maken.

Stap 1: Reinigen van de huid

Het reinigen van de huid helpt niet alleen voor het weg halen van de onzuiverheden, het zorgt er ook nog eens voor dat het gezichtshaar soepeler wordt. Waardoor het scheren een stuk aangenamer wordt. Dit is een dagelijkse aangelegenheid (ook al hoef je jezelf misschien niet dagelijks te scheren). Je kunt hiervoor Global Pur Detoxifying Cleansing gel gebruiken.

Daarnaast word de huid een zachter en soepeler door 2 x per week te scrubben (bij voorkeur voor het scheren). Hierdoor scheer je gladder. En voelt de huid aangenamer aan. Je kunt hiervoor Global Pur Exfoliating Oxygenating Face Care gebruiken

Stap 2: Het scheren

Bevochtig de huid met warm water. Hierdoor open je de poriën, worden de haren soepeler en heb je een gladder scheerresultaat. Breng daarna een dunne laag Rasage Perfect schaving mask aan. En laat deze een paar minuutjes intrekken voor een makkelijke scheerbeurt. Na het scheren verwijder je het overtollige masker met water.

Het Rasage Perfect Shaving mask laat de huid fris aanvoelen. Hij is weer schoon, soepel en verzorgd!

Stap 3: After-shave

Door het scheren wordt de hoornlaag dikker. Hierdoor kan irritatie ontstaan. Dat uit zich door bijvoorbeeld sneetjes, bultjes of roodheid. Dit kun je tegen gaan door goede producten te gebruiken. Vermijd Eau de Toilette en after-shave met alcohol. Deze kunnen de irritatie vergroten.

Ik adviseer Rasage Perfect soothing after-shave, een verzorgende lotion zonder alcohol. Deze lotion kalmeert de huid, verzacht het brandende gevoel, maakt de huid soepel en comfortabel.

Alle bovengenoemde producten zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Uniek Huidverzorging.